Ruoka

Gremolata

Teksti Michael Björklund

Julkaistu5.9.2023

Vuonna 2023 Metsästäjä-lehden lukijoille herkut valmistaa Micke Björklund.


 

Gremolata on raikas ja herkullinen italialainen seos, joka sopii hienosti riistan kanssa. 

 

2 rkl persiljaa 

1 rkl tuoretta timjamia 

3 valkosipulinkynttä 

1 rkl sitruunankuorta 

1 dl öljyä 

suolaa ja pippuria 

 

Hienonna persilja, timjami ja valkosipulinkynnet. Pese sitruuna huolella ja raasta sen kuoresta keltainen osa hienoksi raasteeksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää samasta aiheesta

Ruoka

Jänispata

8.3.2024
Riistaruoan menetelmät

Palvaamalla herkkua

8.3.2024