Ruoka

Gremolata

Teksti Michael Björklund

Julkaistu5.9.2023

Vuonna 2023 Metsästäjä-lehden lukijoille herkut valmistaa Micke Björklund.


 

artikkeli jatkuu mainoksen jälkeen Metsästäjä-lehden lukijatutkimus 2025 artikkeli jatkuu

Gremolata on raikas ja herkullinen italialainen seos, joka sopii hienosti riistan kanssa. 

 

2 rkl persiljaa 

1 rkl tuoretta timjamia 

3 valkosipulinkynttä 

1 rkl sitruunankuorta 

1 dl öljyä 

suolaa ja pippuria 

 

Hienonna persilja, timjami ja valkosipulinkynnet. Pese sitruuna huolella ja raasta sen kuoresta keltainen osa hienoksi raasteeksi. Laita kaikki ainekset kulhoon ja soseuta sauvasekoittimella.

Lisää samasta aiheesta

Metsästäjälehti
Yksityisyyden yleiskatsaus

Käytämme evästeitä (cookie) palvelun käytön tilastointiin ja kieliasetuksen valinnan säilyttämiseen.