Maten

Gremolata

Text Michael Björklund

Publicerad5.9.2023

Under 2023 är det Micke Björklund som lagar delikatesser för tidningen Jägarens läsare.


 

Gremolata är ett fräscht tillbehör. Denna läckra italienska blandning passar utmärkt ihop med viltkött.

 

2 msk hackad persilja

1 msk hackad färsk timjan

3 vitlöksklyftor

1 msk citroncest

1 dl olja

Salt och peppar

 

Hacka persilja, timjan och vitlöksklyftor. Tvätta citronen noggrant och riv den fint, använd endast den yttersta gula delen. Lägg alla ingredienser i en bunke och mixa ihop allt med hjälp av en stavmixer.

Mera om samma ämne

Maten

Rulle av rådjurssida

11.7.2025
Maten

Viltrullar

11.7.2025
Metsästäjälehti
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.