Mitä kuuluu hirvitalousalueille?

Julkaistu1.12.2021

Spotify-logo ja linkki Spotifyn sivustolle.

Päättymässä oleva kolmivuotinen Hirvitalousaluetoiminnan kehittäminen -hanke on yhdeksän suunnittelijan voimin kouluttanut hirvieläinten ja villisikojen metsästäjiä ympäri Suomen ja kehittänyt hirvieläinten verotussuunnittelua. Nyt on tilinteon aika. Miten hirvitalousalueilla on hyödytty toiminnan kehittämiseen tehdystä satsauksesta?

Hirvitalousaluesuunnittelija Ville Viitanen Lapista, Timo Toivonen Kainuusta, Esko Paananen Keski-Suomesta ja Etelä-Savosta sekä Pirkka Peltonen Etelä- ja Pohjois-Hämeestä kertovat jaksossa, millaisia ongelmia on ratkottu hankkeessa heidän vastuualueillaan ja antavat terveisensä kentälle. Emäntänä toimii viestintäsuunnittelija Johanna Hellman.

Kaksitoista miestä seisoo ulkona kallion edessä.
HTA-hankkeessa ovat olleet mukana hirvitalousaluesuunnittelijat Risto Paakkonen Oulun seudulta, Joni Saunaluoma Pohjanmaalta ja Rannikko-Pohjanmaalta, Pirkka Peltonen Etelä- ja Pohjois-Hämeestä, Arttu Kouhia Uudeltamaalta ja Kaakkois-Suomesta, riistatalouspäällikkö Jarkko Nurmi, Lauri Itkonen Pohjois-Savosta ja Pohjois-Karjalasta, Ville Viitanen Lapista, Antti Rinne Varsinais-Suomesta ja Satakunnasta, Esko Paananen Keski-Suomesta ja Etelä-Savosta, Timo Toivonen Kainuusta, Valto Kontro Uudeltamaalta ja Kaakkois-Suomesta ja projektipäällikkö Jani Körhämö.