Kaasupoltolla makua sorsasaaliiseen
Metsästäjä-lehden nuorten toimituksen Elisabeth Mattsson näyttää Merestä pöytään -kuvasarjalla, kuinka sorsasaaliiseen saa lisää makua.
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_140313-scaled.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_152947-scaled.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_153757-scaled.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_160104-scaled-e1670489403598.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_160632-scaled-e1670489479922.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_161652-scaled.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_162339-scaled-e1670489701203.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_163002-–-kopio-scaled-e1670489804445.jpg)
![](https://metsastajalehti.fi/wp-content/uploads/2022/12/IMG_20221015_222849-scaled-e1670490192429.jpg)
Metsästäjä-lehden nuorten toimituksen Elisabeth Mattsson näyttää Merestä pöytään -kuvasarjalla, kuinka sorsasaaliiseen saa lisää makua.