Metsästyksen päättymisilmoituksesta näkyy, että seuran alueella majavan asuttujen talvipesien määrä on ollut tasaisessa kasvussa.

Oma riistassa uutta metsästysseuroille

Julkaistu26.6.2023

Metsästysseuroille rakennetut toiminnallisuudet löytyvät Oma riistasta seuran näkymästä ”tilasto”-kohdan alta. Niiden avulla on mahdollisuus tuoda uutta riistatietoa seuran alueelta esimerkiksi kesä- ja talvikokouksiin. 

Seuran jäsenten ja jahtivieraiden Oma riistaan kirjaamat saaliit ovat osana uusia ja kattavia saalisraportteja, joita pystyy muokkaamaan. Näet yhdellä silmäyksellä aikasarjan vaikka teerisaaliista.

Uutta on myös raportit siitä, miten hirven metsästyksen päättymisilmoituksen yhteydessä annettu arvio seuran alueelle jääneistä sorkkaeläinkannoista on kehittynyt vuodesta 2016 lähtien. Oma riistassa on lisäksi mahdollisuus tallentaa tietoja peurojen määristä kevätlaskennassa.

Riistanhoitoa koskien seuran yhteyshenkilöllä on mahdollisuus kirjata jäsenten tekemät riistan- ja luonnonhoitotyöt. Kun tietoa kertyy useammalta vuodelta, pääsee raporteista vertailemaan vuosien välistä vaihtelua.

Tarkempaa tietoa uusista toiminnallisuuksista löydät Metsästäjän verkkolehden ajankohtaisista kesä-heinäkuussa 2023.