Avoimia hirvieläinkoulutuksia kesäkuussa

Suomen riistakeskus järjestää hirvieläinten metsästäjille etäkoulutussarjan, jossa perehdytään hirvieläinten biologiaan ja metsästykseen. Koulutukset sopivat niin kokeneille ja aloitteleville hirvieläinten metsästäjille kuin vasta metsästyksestä haaveileville.

kuva Hannu Huttu
Julkaistu3.6.2021

Koulutuksia järjestetään niin metsäkauriin, valkohäntäpeuran kuin hirven metsästäjille. Uutena koulutuksena tulee paljon toivottu hirvieläinten käytännön metsästys, jossa käydään läpi muun muassa eri metsästysmuotoja, saaliinkäsittelyä ja riistanhoitoa. Koulutukset järjestetään GoToWebinar-alustalla. Jokaiseen koulutukseen tulee ilmoittautua erikseen.

Koulutusaiheet, ajankohdat ja ilmoittautuminen

  • Metsäkauriin metsästys keskiviikkona 16.6.2021 klo 18:00-20:00. Aiheina muun muassa kaurisjahdin edellytykset, verotuksen suunnittelu, turvallisuus, Oma riista ja metsäkauriin biologia. Ilmoittautuminen tästä linkistä.
  • Valkohäntäpeuran metsästys torstaina 17.6.2021 klo 18:00-20:00. Aiheina muun muassa kanta-arvio, metsästyksen johtaminen, turvallisuus, Oma riista ja valkohäntäpeuran biologia. Ilmoittautuminen tästä linkistä.
  • Hirven metsästys maanantaina 21.6.2021 klo 18:00-20:00. Aiheina muun muassa kanta-arvio, metsästyksen johtaminen, turvallisuus, Oma riista ja hirven biologia. Ilmoittautuminen tästä linkistä.
  • Hirvieläinten käytännön metsästys keskiviikkona 23.6.2021 klo 18:00-20:00. Aiheina mm. metsästysmuodot, varusteet, riistanhoito- ja ruokinta sekä riistan käsittely. Ilmoittautuminen tästä linkistä.

Tarkemmat ohjeet ilmoittautumiseen ja osallistumiseen tästä linkistä (riistainfo.fi). Alkusyksyllä järjestetään toinen vastaavan sisältöinen koulutussarja. Koulutukset myös tallennetaan ja viedään riistainfo.fi -sivustolle.