Maten

Viltrullar

Text Michael Björklund  Bild Linus Lindholm

Publicerad11.7.2025

Korv i all ära, men det finns även så mycket annat gott att grilla över öppen eld. Tunnbrödsrullarna går bra att förbereda hemma och de är enkla att ta med sig.

4 portioner
4 ark mjukt tunnbröd 
200 g skivat rökt viltkött
1 dl hackad gul lök
1 dl färskost
3 msk persilja
1 dl riven gräddost

Hacka löken och riv osten. Bred färskosten på tunnbröden, strö på persilja, hackad lök och riven ost. Fördela köttskivorna.

Rulla ihop bröden så hårt som möjligt och svep in dem i aluminiumfolie. 

Den som vill äta varma tunnbrödsrullar lägger foliepaketen på bastukaminens stenar eller grillar dem över öppen eld.

Mera om samma ämne

Maten

Rulle av rådjurssida

11.7.2025
Maten

Rådjursstek

2.5.2025
Metsästäjälehti
Privacy Overview

This website uses cookies so that we can provide you with the best user experience possible. Cookie information is stored in your browser and performs functions such as recognising you when you return to our website and helping our team to understand which sections of the website you find most interesting and useful.