Kuve kunniaan ja mausteita mukaan

Julkaistu21.9.2021
Miten valmistetaan herkullista riistaruokaa hirvieläinten lihasta? Miten ruokiin saadaan vaihtelua? Miten upea ruoka näyttäisi upealta vielä valokuvassa? Jaksossa vieraana metsästävä ruokatoimittaja Kati Pohja, joka on kirjoittanut riistaresepteistä kirjan. Hän kannustaa kokeilemaan uutta, ja ensinnäkin hankkimaan paistomittarin! Kaikki kuitenkin lähtee lahtivajalta.

– Jos lahtivajalla otetaan vain fileet ja paistit talteen, ja lopuista lihoista valmistetaan jauhelihaa, se rajoittaa ruoanlaittoa. Kannattaa aina välillä kysyä, onko joku kiinnostunut vähän harvinaisemmasta ruhon osasta, Pohja sanoo.

Jakson emäntänä toimii tuttuun tapaan Johanna Hellman Suomen riistakeskuksen viestinnästä. Jakso on kuunneltavissa myös Spotifysta.Spotify-logo ja linkki Spotifyn sivustolle.

Lisää samasta aiheesta

Sorkkia ja sarvia

Saariston lintujen vaarojen vuodet

20.5.2022
Sorkkia ja sarvia

Merihanhien matkassa

30.3.2022
Sorkkia ja sarvia

Rakkaudesta riistaan

14.3.2022
Sorkkia ja sarvia

Viimeisenkin vieraspedon perään

1.3.2022