Ruoka

Riistarullat

Teksti Michael Björklund  Kuva Linus Lindholm

Julkaistu11.7.2025

Kaikki kunnia makkaralle, mutta avotulella voi grillata paljon muutakin hyvää. Riistarullat on helppo valmistaa kotona ja niistä saa helpot eväät.

4 annosta
4 pehmeää ohutta rieskaa
200 g savustettua riistaa siivuina
1 dl hienonnettua keltasipulia
1 dl tuorejuustoa
3 rkl persiljaa
1 dl raastettua
kermajuustoa

Hienonna sipuli ja raasta juusto. Levitä tuorejuusto rieskoille, sirottele päälle persilja, hienonnettu sipuli ja juustoraaste. Asettele viimeiseksi lihasiivut.

Kääri leivät mahdollisimman tiukalle rullalle ja kiedo ne alumiinifolioon. Jos haluat syödä riistarullia lämpimänä, lämmitä foliopaketit avotulella tai saunan kiuaskivillä.

Lisää samasta aiheesta