Ylituomari Heikki Nygren, Emmi Mikkola sekä Alli.

Ladies’ Trial 2023 -juhlakilpailu

Julkaistu3.1.2024

Mannermaisten kanakoirien rotujärjestön Saksanseisojakerhon ry:n Ladies’ Trial on yksinomaan naisohjaajille tarkoitettu kilpailu.

30. juhlavuottaan viettävässä Ladies’ Trialissa starttasi 60 koiraa ohjaajineen. Kilpailusta on tullut yhä suositumpi ja tulijoita olisi ollut runsaasti enemmän kuin paikkoja oli tarjolla. Määräaikaan mennessä ilmoittautuneista arvottiin kilpailun osallistujat.

Kilpailu vietiin läpi mannermaisten kanakoirien erikoiskokeiden säännöillä ja osallistumisoikeus oli nuorten-, avoimen-, ja voittajaluokkien koirilla. Erikoiskokeet olivat metsästyskokeita, joissa kokeiltiin koiran hakua ja toimintaa villeillä riistaeläimillä.

Järjestelyistä vastanneet Avanssi Klubi ry ja Uudenmaan Kanakoiraharrastajat ry. lähettävät lämpimät kiitokset Saksanseisojakerholle, kaikille osallistujille, maanomistajille, sponsoreille, ylituomareille ja toimitsijoille sekä runsaalle talkooväelle.

Juhlakilpailun voitti Nastasti SB Ilopilleri, Jenni Hyytiäinen. Palkitut olivat Atrayente Gaselli-Kaisa, Maija Palomäki sekä Satawarman Repäise tästä, Eeva Seppänen. Keskellä päätuomari.